View Single Post
Vechi 22.03.2014, 16:09:18
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
....
daca am avea o credinta mica,mica cat o pietricica...mai stii pietricica noastra? :)
Da, cum să nu știu, prietene drag. Dumnezeu a fost bun cu mine și mi-a dăruit acea pietricică (de fapt mai multe), așa cum îmi doream, printr-o prietenă de departe, fizic, însă aproape cu inima, deși eu nu merit prietenia ei așa cum nu merit nici prietenia ta. Una din pietricele o port tot timpul cu mine și ea mă mustră, din când în când, zicându-mi: fariseule și cărturarule! Și are dreptate, căci sunt. Mă străduiesc, însă, din răsputeri să nu mai fiu și atunci îmi impun tăcere. Dar mai atenționez și pe alții de pericol. Poate fără efect, poate prea târziu, nu știu.
Acum chiar că trebuie să mă opresc și eu din vorbit că am depășit 'norma' cu mult.
La săpat, MariS, hai la săpat.
Dragoste în inimi, pace în suflete și bucurii la toți de pe forum, atât celor ce scriu cât și celor tăcuți ce doar citesc! Domnul să învie în inimile voastre!
Iertați-mă dacă am supărat.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote