View Single Post
Vechi 20.03.2014, 17:40:11
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit Lacomie sau altceva?

Acest topic e pe sufletul meu :) pt ca am aceasta mare problema, chiar daca e post: 1) mi se face foame intre mese, adica inainte de ora pranzului, sau ma roade stomacul, sau ma enervez si simt nevoia sa rod ceva, sau pur si simplu simt nevoia unei tratatii, recompense (o fructa, o cafea, un biscuite, etc, si daca sunt surprinsa de clienti sau colege mi se face foarte rusine, unii zic pofta buna sau ma scuzati( desi nu e cazul, mai ales cand nu e ora mesei), dar altii fac glume proaste, toata ziua mananci, te-ai ingrasat, etc. Si mi-e rusine si de colege sa nu ma creada bulimica, lacoma, nesatula :). 2) uneori, in locul unui pranz propriuzis, mai consistent, imi iau o punga de ceva (crochete, etc) din care mananc toata ziua, pt ca daca ma duc in spate sa mananc ceva mai "gatit"(supa instant, salata, mancare de acasa), sunt intrerupta de clienti si nu-mi prieste; 3) mai mereu ajung flamanda seara acasa, oricat as ciuguli, defapt cu dorinta de a manca in tihna, si se cam ia al meu de mine ca mananc mult seara si m-am ingrasat :). Mai vine si maica-sa din an in Pasti, si ma gaseste tot mai grasa, si pe el tot slab, o zice ca-i mananc mancarea, banii si zilele:). E drept ca-s zile cand n-am mai nimic cumparat si gatit, si el nu mananca orice porcarii, ca mine, si e si mai comod, sa se duca sa-si cumpere, doar cand are chef :)

Last edited by fallen; 20.03.2014 at 18:13:46.
Reply With Quote