View Single Post
Vechi 06.01.2008, 15:21:58
Traditie Traditie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pauldani
Oare la mila ne referim aici?..Hai sa-i legam pe toti care se prostitueaza?!..hai sa le dam in cap, sa le punem o plancarda de piept. ce legatura avem aici cu musulmanii. NU spun ca trebuie tolerat sau trebuie lasat asa, spun doar ca in cei pe care-i etichetam si-i numim cum vrem noi, sunt si parti bune, parti pe care in momentul in care noi punem stampila sunt anulate. Poate prin modul nostru de a fi, putem arata ce e bine si ce nu. Cine esti tu sa-mi spui mie, eu pacatos fiind, ca tu esti mai bun ca mine?..ca tu ai dreptul sa traiesti si eu nu?..stii tu ce e in inima mea?..stii tu ce ma impinge sa fac ce fac?..nu ti-as cere mila, de crezi ca as astepta asa ceva, ci doar sa te vad mai bun si poate ca as incerca sa ma schimb..da-mi solutii, nu-mi arata probleme!!!..da-mi solutii, nu-mi arata oameni cazuti!..fii sfant, dar lasa-ma sa vad eu asta..
Dar cine a zis sa le dai în cap? Am zis ca trebuie ocoliti. Asta e solutia. Pacatul schimba mintea omului, el ajunge sa vada totul strâmb si cum am zis, ia purtarea amabila ca semn al corectitudinii caii de viata. De asemeni pacatul afecteaza vointa omului care capata aversiune fata de sugestiile de a-si schimba viata, devine cerbicios deci degeaba discuti cu astfel de oameni.
Reply With Quote