View Single Post
Vechi 12.03.2014, 14:51:39
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lavinia40 Vezi mesajul
Off topic (iertare):Cei care i’am raspuns, nu trebuie sa ne suparam, atata timp cat i’am raspuns din tot sufletul, incercand sa dam un sfat cat mai bun...
Personal, cred ca e un om istet ,documentat, inainte de a lansa o interebare,dar, cu niste ‘nelinisti’ personale....care se amuza copios, cand incercam sa’i raspundem, adika ‘s’o luminam’.(aci’ mai fac si eu haz de necaz).Chiar aceasta formulare,’lacomia pantecelui’, asa anacronica, e o ironie....etc, etc,etc.

Mai citesc cate putin pe forum, chiar daca m-am cam retras cu scrisul (si imi doresc sa ma retrag tot mai mult).
Nu-mi amintesc sa-mi raspuns pe acest fir.
Vroiam numai sa-ti rapsund, daca la mine se face referire (sau la fallen?, ca intre timp a deraiat mult discutia), ca nu ma amuz chiar deloc.
Partea cu formularile (lacomia patecelui etc.) nu este de la mine. Cred ca n-ai citit totusi prima postare de pe acest fir.
Se refera la o carte care a fost recomandata pe acest forum si mi s-a parut foarte interesanta. Te rog sa citesti prima postare - acolo scrie despre carte, titlu, cuprins.
Am dorit sa discutam pe marginea ei, dar din pacate au fost unii care au sarit pe mine si mi-au facut mult rau. Nici in ziua de azi nu am inteles de ce.
E vorba de alimentatie in general, de probleme ale ei, de post etc. Inca n-am citit cartea.
Nu ma amuz cand pun intrebari pe acest forum. Nu mi se pare amuzanta religia, ci dimpotriva grea si complicata, cu cerinte mari.

Uite titlul cartii:

Ieroschimonah Gabriel Bunge - Gastrimargia sau nebunia pântecelui: stiința și învățătura Parinților pustiei despre mâncat și postit plecând de la scrierile avvei Evagrie Ponticul

Pentru ceilalti - as dori sa incetati sa mai scrieti mizerii la adresa unor persoane. Macar acum in Postul Pastelui.

Last edited by sophia; 12.03.2014 at 14:56:34.
Reply With Quote