View Single Post
Vechi 10.03.2014, 13:45:23
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia Vezi mesajul
Cred ca te-ai prins ca la sectari, cu citeva si prea putine exceptii, e stultocratia la putere. Degeaba asteptai un adversar de nivelul tau: nu il vei capata niciodata din lumea np. Ah, daca ar intra un luteran sau un miafizit, sau s-ar intoarce singurul calvin (Pelerin spre Rasarit)
Nu prea vad prin ce ar straluci un lutheran avand in vedere concesiile facute recent vizavi de preotie, homosexualitate, etc.

Pelerin stiu ca a evitat niste confruntari pana la urma vizavi de niste doctrine care tin de calvinism.
Si nici n-a venit vreodata sa expuna clar o problematica care il tine departe de ortodoxie in ciuda admiratiei si deschiderii pe care o are.

Citat:
sau catolicii pe forum: aia da adversari cultivati, inclusiv la nivel de argumentare a credintei proprii si nintelegere a credintei altuia;
Cultivati poate ca da, corecti in argumentare, nu.
S-a vazut de multe ori cum se plafoneaza dialogul in ceea ce ii priveste.

Citat:
Singurii np cultivati si inteligenti, chiar profunzi, sunt doi penti de pe acest forum. Dar cum au fost banati sau nu mai intra...ramin lobotomizatii de adve sa isi faca numarul de elenoalbism.
Nu stiu exact care ar putea fi aia de care zici tu, dar pe aia care ii stiu eu nu erau mai mult decat diplomati si eventual cultivati, in ceea ce priveste inteligenta ca si capacitate de a gandi "outside the box" nu prea.