Citat:
În prealabil postat de AlinB
Condimentele nu sunt interzise dar daca e sa judecam bine, nu prea sunt de post.
Azi am vazut sos cu aroma de friptura(fum) si ingrediente 100% de post.
La ulei parca e dezlegare in uichend 
La patima asta (gastrimarghie) mai merge si nitel post negru.
Daca te tii de el, merge la sigur.
|
Post negru nu pot o perioada mai mare de cateva ore 6-8,am niste "defecte"genetice hormonale care imi dau si rezistenta la insulina;daca nu ma ingrijesc acum cat pot se poate ajunge la diabet...dar deja sunt mai bine,de cand cu regimul vegetarian;inainte daca nu reuseam sa am mic dejun si ajungeam nemancata pe la 10:30-11:00 ,glicemia imi scadea foarte mult,ajungeam la palpitatii si tremuraturi,aproape de lesin.Acum reusesc sa am o gustare mica (o banana, un smoothie de fructe si legume sau un pumn de de nuci) si sa mananc pe la 1:00 fara probleme si lesin.
Lucrurile s-ar complica mai mult de 6-8 ore,daca mai am si activitati fizice,atunci totul o ia razna...Daca am o zi libera si fac asta,stau mai mult jos,tolanita,imi salvez energia o pot duce fara sa mananc pana seara ,doar cu apa.
Ce mi-a placut aia,cu aroma de friptura de post! Super tare!
Pai in definitive,asta cam lipsea ca in schimb le avem pe toate:snitel de soia,carnati,salam,branza,inghetata,prajituri,cioc olata,frisca...gustul de friptura lipseste!
Ma rog radem noi,dar si eu am tinut postul ani buni cam asa :)
Intotdeauna este loc de mai bine!