View Single Post
Vechi 06.03.2014, 23:52:39
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Condimentele nu sunt interzise dar daca e sa judecam bine, nu prea sunt de post.
Azi am vazut sos cu aroma de friptura(fum) si ingrediente 100% de post.
La ulei parca e dezlegare in uichend
La patima asta (gastrimarghie) mai merge si nitel post negru.
Daca te tii de el, merge la sigur.
Post negru nu pot o perioada mai mare de cateva ore 6-8,am niste "defecte"genetice hormonale care imi dau si rezistenta la insulina;daca nu ma ingrijesc acum cat pot se poate ajunge la diabet...dar deja sunt mai bine,de cand cu regimul vegetarian;inainte daca nu reuseam sa am mic dejun si ajungeam nemancata pe la 10:30-11:00 ,glicemia imi scadea foarte mult,ajungeam la palpitatii si tremuraturi,aproape de lesin.Acum reusesc sa am o gustare mica (o banana, un smoothie de fructe si legume sau un pumn de de nuci) si sa mananc pe la 1:00 fara probleme si lesin.
Lucrurile s-ar complica mai mult de 6-8 ore,daca mai am si activitati fizice,atunci totul o ia razna...Daca am o zi libera si fac asta,stau mai mult jos,tolanita,imi salvez energia o pot duce fara sa mananc pana seara ,doar cu apa.

Ce mi-a placut aia,cu aroma de friptura de post! Super tare!
Pai in definitive,asta cam lipsea ca in schimb le avem pe toate:snitel de soia,carnati,salam,branza,inghetata,prajituri,cioc olata,frisca...gustul de friptura lipseste!
Ma rog radem noi,dar si eu am tinut postul ani buni cam asa :)
Intotdeauna este loc de mai bine!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 07.03.2014 at 00:09:51.
Reply With Quote