Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina
Tocmai ca exemplele din societate ne arata ca femeile neserioase se bucura de un mai mare interes din partea masculina iar de cele mai multe ori cazurile au aratat ca ele sunt si mai repede cerute in casatorie,chiar daca relatiile cu ele par de la inceput problematice.Totusi,unii isi inabusa intuitia si merg mai departe casatorindu-se cu o femeie pe care o cunosc la bar si care vine in seara aia in patul lui...
Adica poti suporta destul de multe daca femeia este frumoasa si iti ia mintile la nivel senzorial :)
|
Nu chiar. Eu cind vad o "femeie de uz public", dupa ce, vorba Bene Gesserit, las socul perceptiei animalice sa treaca prin mine si dincolo de mine :)), o privesc, ca sa fac apel tot la Frank Herbert, ca pe o viitoare cuva axlotl apartinind geneticienilor Bene Tleilaxu. Adica ceva subuman. Cum zicea un personaj din Sandworms of Dune: "si inainte de a deveni o cuva axlotl, nu era o persoana ci doar o femela". :)))))
Si, inainte sa se scandalizeze dragile mele colege de forum, va amintesc ca un procedeu de acest gen, de devalorizare mentala violenta, era recomendat de batrinii pustnici ucenicilor lor, daca ii incerca ispita: "gindeste-te ca e doar un sac de organe si oase care va putrezi". Sau, maestrii taoisti sau ai Tantrei De Mina Dreapta, pentru a sustine continenta sexuala, acelasi gen de mentalizari.
Crede-ma, e super eficace. Mai ales daca ai principii in care chiar crezi si o relatie lunga si serioasa, tehnica asta intra in reflex. Florinvs are dreptate.
Nu judec, dar mi se pare ca barbatii care alefg o "cuva ambulanta cu Gardnerella si Trichomonas" sunt degeaba inteligenti, realizati, etc.: pica precum ultimii pustani fraieri la testul cel mai important al vietii, si ne fac de ris pe toti. Cum era versetul acela, al apostolului Pavel, cu "nu dau madularele mele spre unire cu o curva" (citat aproximativ)?