View Single Post
Vechi 20.02.2014, 19:01:01
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Ma scuzi ca trebuie sa te contrazic(din nou)-chiar nu fac o pasiune din asta-dar sa stii caci contrar parerii tale ca pe aici nu se gasesc raspunsuri,se gasesc si inca multe.
Sunt multi useri cu potential ,care te pot lamuri in unele aspect sau pot recomanda materiale bune.
Eu stiu ca esti un user mai nou,de prin septembrie anul trecut,si desigur nu ai avut sansa unor discutii mai elevate pe threaduri mai serioase...dar ele exista,cum de altfel si oamenii buni si intelepti de pe forum...
Nu e nici o problema. Or fi si useri buni si intelepti, or fi si discutii elevate, ideea e ca trebuie sa ai si discernamantul sa stii ce e bun si conform cu credinta noastra si sa nu iei de bun tot ce se scrie, de aceea cel mai bine este sa te informezi direct de la preoti sau din carti, si Internetul este bun, dar trebuie si sa fii in stare sa alegi intre bine si rau, sa ai maturitate in credinta, ca altfel, daca esti la inceput, poti rataci, fara indrumare.
Discutiile sunt una dar invatatul este mai bine sa se faca de la sursa cea mai indicata.
Eu iau de buna in special cele scrise de cei cu studii in domeniu, studii teologice sau preoti, decat sa ma iau dupa oricine care scrie aici dupa capul sau, chit ca e elevat sau bun, asta nu prea conteaza.

Spre exemplu exista aici pe forum din cate am vazut eu , doi membri care au studii de specialitate doamna Laura Stifler si domnul Daniel Ortodox. Pe ei ar trebui sa ii intrebe doamna Sophia si ei sunt cei mai indicati sa raspunda

Last edited by aubergine; 20.02.2014 at 19:09:28.
Reply With Quote