Subiect: Cartea lui Enoch
View Single Post
Vechi 19.02.2014, 10:34:18
cata.cata cata.cata is offline
Banned

Data înregistrării: 19.02.2014
Implicit ce sa zik

va spun de la inceput ca nu sunt ortodox si nu postez ca sa impun ceva ci doar parerea personala referitor la cartea asta a lui Enoh.Am citit mai jos ce sa postat si sant cateva erori cred din necunoastere.referitor la punctele insemnate de claudiu :
1 ca angeri sau inperechiat cu fetele oamenilor este scris si in vechiul testament care este valabil si la Biserica Ortodoxa.si o groaza de insemnari cand oameni au primit oaspeti in casa si nici nau stiut ca au gazduit ingeri
2.la antrebarea dac este E noh recunoscut ca proroc de Biserica Ortodoxa ,,eu,, zic ca da pt ca este un verset in Noul Testament care zice ca a prorocit
3. referitor la descoperiri nu pot zice ca are partea buna dar cel rau stie sa foloseasca lucruri bune cu ajutorul raului din noi sa faca rau ex poti ucide un om cu un creion,raul nu ete in tot ce sa construit ci in noi
4 referitor la cartea care este enunta ,,Serghei Bukov - Lumina neinseratata ,,are dreptate mila lui Dumnezeu este nenarginita si poate ierta tot dar sa nu uitam ca si Dreptatea Lui este la fel pedepseste tot pacatul aici rolul lui Hristos ca la luat asupra lui dar de pedepsit tot trebuia pedepsit.Si sa mai zis de ce nu este acceptata cartea anseamna ca Dumnezeu a vrut asa ca dac vroia sa stie lumea ,noi nu puteam face nimik
Sper ca nu am suparat pe nimeni ,am spus doar ce gandesc,dac este bin sau rau nu eu trebuie sa evaluez
Reply With Quote