View Single Post
Vechi 04.01.2008, 13:51:46
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

eu personal nu am intalnit decat la oameni fara discernamant(betivi,drogati,bolnavi psihic)asemenea comportament.si ei au acesta scuza daca vrei nu aveau discernamant.Un om sanatos la cap nu are cum sa-i dea copilului sau sarpe cand cere paine.Solutia celor care se simt depasiti de situatie sunt centrele maternale,sau sa ceara ajutor statului..dar din pacate acestia sunt analfabeti,nu au fost ei la randul lor educati si ingroasa randul oamenilor strazii al cersetorilor.Statul ar trebui sa se preocupe de informarea celor fara capatai,fara adapost.NEPASAREA NOASTRA E DE VINA si nu neputinta lor,daca cineva i-ar sfatui si nu i-ar barfi,nu ar expune povestea lor ca pe ceva comic nu s-ar mai ajunge aici..cati dintre voi ati luat acasa o mama saraca pe care sa o gazduiti,sa o invatati de bine?????Banuiesc ca nu voiu primi decat raspunsul"tu ai avea curaj?"...atunci sa o lasam moarta..discutia.....si sa facem exercitiul acesta macar o data pe an sa ne punem in pielea lor sa incercam sa simtim ce simt ele,mamele alungate de acasa,batute din cauza ca au idraznit sa aduca un copil pe lume.....F .delicat subiectul acestA si daca nu iesim efectiv sa-i ajutam sa-i indrumam noi(care ne-am nascut" dastepti "sau am avut mai mult acces la informatie)degeaba teoretizam aici si incercam cu tot dinadinsul sa aratam vai ce parinti grozavi suntem sau vom fi noi!:dontgetit:
Reply With Quote