Sophia, e greu sa tin pasul cu tot ce-ai spus tu. Nu pentru ca n-as vrea, dar pe langa ca nu am timp, cred ca ne-am risipi prea mult in explicatii neesentiale. Cel mai bine ar fi sa ne fereasca Dumnezeu sa ajungem noi sau cineva drag noua, in situatia aceea, cand nu mai stii ce decizie sa iei, sa fie bine.
Sunt multe de spus. Cand ai un job prin care nu-ti mai poti permite sa te hranesti decat frugal si... "cu ce da Dumnezeu", dar mai ales cand viata personala nu te-a pus in situatii delicate si deci nu ai o experienta si o educatie speciala in a te alimenta sanatos, in organism (dar mai ales in intestinul gros) se acumuleaza niste reziduuri, pe care noi nu le vedem, dar le simtim prin tot felul de simptome. Daca ar fi chiar asa ca si cu o... seringa, e-he-hei, ce simplu ar mai fi. Dar nu-i asa! Iar polipii apar din mai multe motive: ereditar; datorita apei dintr-o zona anume; datorita alimentatiei necorespunzatoare; datorita unor eforturi sau vibratii permanente (un tractorist, spre exemplu, este supus unui astfel de risc), sau datorita unor expuneri la substante toxice (in general cu plumb).
Clisma (cu cafea) NU este pentru evacuare, ci pentru stimularea functiei ficatului. In principiu, este nevoie de studiu mai aprofundat, inainte de a ne apuca sa facem acea cura de detoxifiere. Oricum, acea forma propusa de mine, este verificata pe scara internationala, iar rezultatele au fost paraverificate. Si nu vorbim de pareri din "Formula AS", ci de Institutii recunoscute pe plan international. Mie mi l-a recomandat o doamna care lucreaza intr-un astfel de institut de cercetare, care este romanca la origine.
Mai mult, ce pot spune? Cred ca fiecare cu ce leac ii da Dumnezeu!... Daca vrea sa-i dea!