View Single Post
Vechi 11.02.2014, 12:17:35
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Scopul nu scuză mijloacele, iar din punctul meu de vedere sloganul ales nu e unul tocmai creștin, oricât ai încerca să-l califici ca unul potrivit ”luptei”.

Iar Eu zic vouă: Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc”

Serios? Cum demonstrezi? Cu promisiuni pompoase înainte de alegeri?

Pe mine nu mă impresionează vorbăria goală și plină de ifose, ci faptele. Dă-mi un exemplu concret în care un partid înainte de alegeri nu a promis binele țării.
Eu sper si cred ca mai exista oameni pe aceasta lume, care au primit de acasa o asa educatie, incat sa promita ceea ce si-au propus sa faca si sa se tina si de cuvant; macar partial, daca integral nu se poate din motive obiective.
Un om, care a facut studii serioase - spre deosebire de cei, care si-au adaugat tot felul de studii in CV, pe care nu le aveau - este el insusi un om serios si isi iubeste tara, va face tot posibilul sa se tina de cuvant fata de electorat. Asa unui om ii voi acorda sansa, pana la proba contrarie.

Vrei fapte: da-le o sansa sa demonstreze ca sunt oameni seriosi si se tin de cuvant.

A ne indoi de absolut toata lumea, este egal cu a nu da o sansa decat celor de pana acum, care au luat puterea incepand de la revolutie si care si-au schimbat numele, dar naravul ba. Iar faptele lor sunt foarte graitoare si la multi incununate cu un dosar penal si ani de puscarie. In astia sa mai avem incredere?!?
Am gresit odata, de doua ori... dar acum e cazul sa privim mai cu atentie cui acordam increderea.
Reply With Quote