Citat:
În prealabil postat de DanielS
Probabil nu ti-ai dat seama dar eu nu vin aici sustinand infailibilitatea protestanismului, ci a Bibliei, si Biblia nu e de acord cu zeci de obiceiuri de-ale voastre, si inca nu am primit niciun raspund biblic pentru ele din partea voastra.
Daca ai avea versete din Biblie care sa-ti sustina religia sau care sunt impotriva invataturilor pocaitilor, cum ii numesti tu, le-ai spune fara sa astepti, dar vad ca tu preferi atacurile personale in locul rationamentului logic.
1. Este descrisa?... si daca e descrisa, atunci de ce nu mi-ai zis unde anume in Biblie e descrisa? Astept.
2. Noi nu avem traditie, ci ne limitam doar la Cuvantul lui Dumnezeu, nu la inventia lui Sfantu' X si Sfantu' Y.
Nu mi-ai raspuns la intrebare.
1. Dupa modul arogant si iritat cu care vorbesti, nu prea cred ca esti un credincios adevarat.
2. Inca nu mi-ai raspuns. Oare am impresia sau chiar eviti sa raspunti la tot ce intreb?
Ai zis cumva ca doar ortodoxi au voie sa detina o Biblie??? Ioai, din rau in mai rau o duci cu logica.
Biblia a fost data tuturor, deoarece este Cuvantul lui Dumnezeu. Ea contine Evanghelia si Isus a zis la sfarsitul Evangheliei lui Matei, ca ucenicii lui sa mearga in toata lumea si sa raspundeasca Evanghelia printre toate popoarele. Ca un fapt divers, nu am auzit de misionari ortodoxi care sa mearga prin jungle la triburi ca sa le vesteasca Evanghelia asa cum a poruncit Isus, dar vad zeci de mii de protestantii facand chestia asta, punandu-si viata in pericol pentru a-L onora si slavii pe Isus Hristos si pentru a raspandi Evanghelia asa cum le-a fost poruncit. Voi de ce nu faceti asta? Si tot protestantii sunt paganii care nu il cunosc pe Isus?... Incredibilrii Sale. Justitia lui Dumnezeu este necesara daca Dumnezeu este Drept si Bun.
Care e alternativa pe care o propui tu, ca sunt curios. Si te-as ruga sa aduci si versete din Biblie care sa-ti sustina parerea.
|
Daca ziceti ca doar Biblia e importanta ar fi bine sa stiti ca voi sectarii ati furat-o de la ortodocsi si o interpretati dupa capul vostru prost.
Daca tot spuneti ca pentru d-voastra doar Biblia conteaza si toti suntem crestini, la noi la biserica de ce nu veniti?
Va spun eu de ce. Pentru ca pentru ca pentru d-voastra conteaza mai mult secta d-voastra si Satana nu va lasa sa veniti la ortodocs,i nu va lasa sa va inchinati icoanelelor si sa va faceti cruce.
Nu aveti d-voastra caderea sa ii faceti aroganti pe unii si altii, tocmai, d-voastra un sectar care da pe afara de arogant ce e.
D-voastra aveti traditie si ziceti ca nu ascultati de Sfinti dar de pastorii d-voastra stiti sa ascultati, tot ce zic ei este litera de lege.
Sunt multi ortodocsi care fac misiune, daca d-voastra habar nu aveti nu inseamna ca nu exista ortodocsi exista pe tot globul, nu are nimeni datoria sa va dea exemple si citate din Biblie, daca doriti cautati singur adevarul.