Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Colega noastra Adriana a hotarat sa paraseasca acest forum , iar inainte de a face acest gest a trimis un cuvant de multumire celor de aici :
Adriana Cluj :
"Inchid contul
Deoarece imi voi inchide contul, multumesc tuturor celor care mi-au fost prieteni aici.
Doamne ajuta!
Eugenia."
|
Incerc sa inteleg de ce
o astfel de plecare. De ce asa, de ce aici? Ca sa ne simtim vinovati? Cu atat mai mult eu, care am dezamagit-o atat de mult?
Imi pare sincer rau pentru aceasta decizie. Regret plecarea ei, regret fiindca am depasit, probabil anumite limite, desi nu ma dezic sub nici o forma de convingerea ca acel individ (Iulian Capsali), pe care ea a incercat sa-l promoveze aici, este un fals ieftin si o mare cacialma. Acum cu atat mai mult, dupa ce am insistat in cautari sa vad "in ce ape se scalda". Apoi, urmand sfatul Adrianei, am incercat sa intru in dialog direct cu el, fara nici un rezultat. (Cine doreste, isi poate arunca o privire pe pagina lui personala). Cum sa interpretam aceasta plecare? Ca o dezamagire din partea celor pe care ii considera prieteni (eu am fost unul dintre ei)? Sau ca o jena, fiindca intre timp, a inteles si ea, cine este cu adevarat candidatul pretins ortodox? Mai degraba... amandoua.
Pentru modul meu, ironic si zeflemist in argumentatii, imi cer iertare, Adriana. Politica e urata si chiar cred ca este specific barbateasca. Noi, ne mai jignim, ne mai dam mana, dar nu punem la suflet. Voi sunteti mult prea sentimentale... Si de aceea pierdeti intr-un maraton politic, daca nu este un spate lat, barbatesc, in umbra!
Inca o data imi cer iertare.
Mantuire sa dea bunul Dumneeu!