View Single Post
Vechi 05.02.2014, 20:27:08
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dalian Vezi mesajul
E veche poanta cu hoțul care strigă: hoții.
Lasă-i tu pe altii, apologetule al ecumenismului "bun" și, mai bine, ieși din erezie!
Ecumenismul (și cel bun și cel nebun) este panerezia secolului. Punct.
Nu sunt nici Decebal, nici Traian, nici Burebista, nici stilist nici cu simpatii stiliste.
Spune-i asta și pseudomedicului șmeker AlinB!
Eu nu am nicio erezie, pe mine chiar ma amuza mesajele tale. E doar neintelegerea/prostia ta si zelotismul/fanatismul tau. Neintelegerea pentru ca se pare ca nu poti intelege doua fraze in romaneste. Si zelotism/stilism pentru ca doar stilistii (si aia, doar cei foarte fanatici) vorbesc asa. Sunt cam trei puncte pe care trebuie sa le bifeze cineva cu astfel de vederi:
1) Sa-i vada pe toti eretici. Numai in Grecia sunt vreo 12 grupari stiliste, fiecare considerandu-le pe celelalte eretice/schismatice.
2) Sa vada peste tot erezii, chiar unde nu e cazul. De exemplu stilistii au facut din calendar dogma, dar tu ii intreci cu mult.
3) Sa fie agresiv, sa foloseasca un limbaj dur cu oricine care il contrazice sau care nu se incadreaza in "ereziile" imaginate de el.
Parerea mea e ca tu implinesti cu brio toate punctele, ba chiar ai putea da si lectii cui vrea sa sporesca pe calea zelotismului sau stilismului.
Acum, poti alege, sa incerci sa vezi ce poti schimba in bine, sau sa crezi ca esti cel mai bun si nu poti suporta critica.
P.S. Din nick, esti fata sau baiat, adica dalian inseamna Dalia N?
Reply With Quote