View Single Post
Vechi 04.02.2014, 21:30:56
stoicadorina's Avatar
stoicadorina stoicadorina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
E foarte frumos si adevarat ce scrii tu aici, Anita.
In cele de mai sus era insa vorba despre altceva. Aflandu-ne pe un forum crestin-ortodox, consider ca e normal sa scriem daca suntem ortodocsi, catolici, protestanti, etc ca sa stie si ceilalti cu cine stau de vorba. Topicul prezent solicita userilor in mod expres sa se prezinte, nu?
Invitatia nu ii era adresata in special Mirelei, dar ea a raspuns intr-un mod evaziv si de aceea i-am raspuns ei. Abia acest raspuns al ei mi-a trezit suspiciunea, pe care nu o aveam inainte...
Am trecut prin prea multe pe acest forum, ca sa mi se duca pacea sufletului doar dintr-atata.
Dar oare ti-a spus parintele tau duhovnic, Anita, ca este bine sa nu divulgi cuiva ca estí crestin-ortodoxa?!? Cred ca nu. Despre asta era vorba.
Mirela e la fel de ortodocsa ca si tine, ca si mine Anca! Vezi tu noi suntem la varsta la care statutul social ne permite sa fim ce vrem si sa avem libertatea miscarii si a exprimarii. Trebuie sa-i intelegem si pe cei mai tineri.
Raspunsul Mirelei legat de cat de ortodocsa e eu il consider foarte subtil si foarte inteligent (dar trebuie sa fie si inteles).

Legat de faptul ca unii nu vor sa-si spuna religia e problema lor! Daca nu ne place ce fel ne raspund nu mai intram in dialog cu ei, ii ignoram.
Reply With Quote