Īn prealabil postat de Mosh-Neagu
Concret? Ce inseamna "concret"? Tu crezi ca te bazezi pe ceva concret? Te deranjeaza ca am zis ca ar putea avea si mai multi copii? Pai n-ar trebui. Nu e o insinuare, e un criteriu slab, in baza de date personale! Daca privesti cati amarati au cate zece copii sau mai multi, vei zice cu totul altceva la adresa procesului de procreere!... Desi practic se intampla acelasi lucru!
Cat despre cealalta concluzie la care am ajuns, n-am sa dau copy & paste acolo unde am sesizat lipsa de diplomatie si de sinceritate in crezul sau. In primul rand n-ar fi corect, iar in al doilea, oricum ii sta la indemana sa stearga oricand tot ce-l compromite in acest sens. Daca pana acum nu a facut asta, inseamna ca chiar nu realizeaza ce inseamna nici ortodoxia, nici politica.
Dar vorbim, nu din convingere, ci din naivitate. Ce inseamna pentru tine "a fi barbat"? Sa-l iau de guler si sa-l intreb "Ce doresti, mai monseure?" E viata lui, e alegerea lui, sa fie sanatos, cu toti ai casei lui. Cine nu stie cum ma numesc, de pe acest forum, nici nu a vrut sa stie. Nu ma ascund dupa un nick, si cred ca pot sa fac fata oricarei situatii, verbale, iar asta nu doar in cadru virtual... Dar nu cine sunt eu, conteaza, ca nu eu incerc sa-mi creez o aura in jurul credinciosilor ortodocsi si pe spatele lor. Daca ii cunosti bine viata de pana acum doi-trei ani, daca stii cat a contribuit la pacea sufletelor ortodoxe, pana acum, spune-ne si noua, chiar daca nici macar asta, nu-i de-ajuns. Ca il sustine Dl Laurentiu Dumitru, sau nu mai stiu eu cine? Eu vreau sa stiu ce parere are cineva in fata caruia sa ma plec pana la pamant, daca vrea sa fie sub obladuirea Bisericii Ortodoxe. Altfel e doar un "fur" ca oricare altii!
|