Citat:
În prealabil postat de AlinB
De oricine ca tine?
Sa fim seriosi.
Iarasi, cred ca nimic nu vorbeste mai bine despre candidat ca sustinatorii lui.
Binenteles, dupa el insusi.
Cum nu-ti place de idolul lor, hop la condicutza, ba esti securist, ba ateu, ba etc.
"Inaintasii" tai erau cu "dusmanii poporului".
Se pare ca neo-legionarii nu dau dovada de exces de maniere in comparatie cu ei.
|
Pai Alin nush daca omu` respectiv e legionar, nu pare din ce am citit. Si nici eu nu cred ca am scris vreodata ceva care sa sugereze ca as avea simpatii legionare. In schimb aia care vedeau legionari peste tot erau da, securisti.
Securistii sunt inaintasii nostri ai tuturor, nu numai ai tai sau ai mei. Am trait si traim in vremea in care spui despre un om ca e ceva in neregula cu el, ca are prea multi copii, ca iese din uniforma. Depinde de fiecare dintre noi sa foloseasca aceleasi mijloace ca si inaintasii nostri sau sa renunte la ele.
Bineinteles ca dupa ce faci toata ziua trolling incercand sa pari destept aratandu-i pe altii cu degetul ca-s prosti, nu e de mirare ca incepi sa vorbesti despre maniere. Ce-ar fi troll-ul daca n-ar avea tupeu maxim ?
Ma mai faci si suporter al lui Capsali. Oi fi, mi-e greu sa inteleg al cui suporter esti tu, pentru ca mi-e greu sa cred ca te suporti macar pe tine.

Eu nu am spus nimanui sa-l voteze nici pe el, nici pe Neamtu, nici sa-i aplaude pe aia din PDL sau UDMR sau de pe unde mai sunt. E treaba fiecaruia ce face. Nici nu m-am legat de vreun fapt anume, daca unii il cunosc pe domnul respectiv mai bine sa spuna ce au de spus. Eu am spus doar ca insinuarea ca e ceva in neregula cu el pentru ca are prea multi copii dovedeste ce fel de crestini sunt cei care o fac. Lucru pe care in cazul tau il stiam de mult, ca nu-i prima data cand ii arati cu degetul pe altii pentru ca mai indraznesc sa creada in povestile scrise in Biblie, in timp ce tu esti bine ancorat in realitate.