View Single Post
Vechi 03.02.2014, 17:05:23
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Dacă cineva îndrăznește să-l contrazică cu argumente mai mult sau mai puțin plauzibile....... , va fi tratat cu lături lingvistice care, cu siguranță, nu fac parte din vocabularul curent al unui ortodox "mediu".
Pentru ceea ce ni se pregateste, venind năvalnic din vest si sprijinit puternic de unii din țară (urmariti filmul postat mai sus), limbajul ”mediu” e o masură blândă.
Chiar sper sa fie o voce mai mult decat blândă acolo la Bruxelles, daca va ajunge.

In fond inca nu se pune problema aparitiei unei legi care sa prevada obligativitatea homeopatiei, pe care spuneti ca o sustine (eu una nu sunt de acord cu acest tip de tratament, dar am posibilitatea sa aleg; la fel nu pot spune ca sunt categoric impotriva vaccinarii, dar nici nu-mi surâde ideea unor experimente pe copiii României) deci e liber fiecare sa aleaga solutia medicala ce si-o doreste.

In schimb ni se pregateste legiferarea casatoriilor gay, condamnarea aproape a familiei traditionale, iata in curand legalizarea pedofiliei, legalizarea eutanasiei, etc o grămadă de nelegiuriri, din punctul de vedere al unui crestin, desigur.. .
Adica, vrei, nu vrei, esti obligat sa accepti existenta legiferata a unor legaturi nefiresti. Nu mai poti alege, nici nu iti mai poti exprima opinia.
De asemenea ortodoxia este lovita intruna -vedem atatea campanii televizate- si cred ca o mare contributie vine tot de acolo. Traditiile noastre sunt criticate, duse in derizoriu. In fond, ce ne reprezinta ca popor? Traditiile, cultura, credinta ortodoxa. Toate sunt lovite.

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Nu de alta, dar omul are o familie numeroasă care trebuie întreținută cumva....
:))))))))))
Mare pezevenghi domnul Capsali, cum si-o fi intretinut copiii pana acum fara sprijinul UE??? :) (Zambeste Mihailc)

Last edited by Adriana Cluj; 03.02.2014 at 17:27:02.