Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Dacă cineva îndrăznește să-l contrazică cu argumente mai mult sau mai puțin plauzibile....... , va fi tratat cu lături lingvistice care, cu siguranță, nu fac parte din vocabularul curent al unui ortodox "mediu".
|
Pentru ceea ce ni se pregateste, venind năvalnic din vest si sprijinit puternic de unii din țară (urmariti filmul postat mai sus), limbajul ”mediu” e o masură blândă.
Chiar sper sa fie o voce mai mult decat blândă acolo la Bruxelles, daca va ajunge.
In fond inca nu se pune problema aparitiei unei legi care sa prevada obligativitatea homeopatiei, pe care spuneti ca o sustine (eu una nu sunt de acord cu acest tip de tratament, dar am posibilitatea sa aleg; la fel nu pot spune ca sunt categoric impotriva vaccinarii, dar nici nu-mi surâde ideea unor experimente pe copiii României) deci e liber fiecare sa aleaga solutia medicala ce si-o doreste.
In schimb ni se pregateste legiferarea casatoriilor gay, condamnarea aproape a familiei traditionale, iata in curand legalizarea pedofiliei, legalizarea eutanasiei, etc o grămadă de nelegiuriri, din punctul de vedere al unui crestin, desigur.. .
Adica, vrei, nu vrei, esti obligat sa accepti existenta legiferata a unor legaturi nefiresti. Nu mai poti alege, nici nu iti mai poti exprima opinia.
De asemenea ortodoxia este lovita intruna -vedem atatea campanii televizate- si cred ca o mare contributie vine tot de acolo. Traditiile noastre sunt criticate, duse in derizoriu. In fond, ce ne reprezinta ca popor? Traditiile, cultura, credinta ortodoxa. Toate sunt lovite.
Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Nu de alta, dar omul are o familie numeroasă care trebuie întreținută cumva....
|
:))))))))))
Mare pezevenghi domnul Capsali, cum si-o fi intretinut copiii pana acum fara sprijinul UE??? :) (Zambeste Mihailc)