View Single Post
Vechi 24.01.2014, 20:40:14
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Fiecare ajuta cu ce-i iese in cale,cand ii iese...
Odata un cersetor, altadata o batrana nevazatoare,in alta zi un caine lovit de masina sau un porumbel cazut din cuib.
Daca nu traim intr-o lume utopica in cale ne cam ies cam tot timpul toate relele. Asa ca fiecare alege ce va face.

Desi nu vad de ce va tot plangeti,vad ca nici cei din tabara voastra(mari iubitori de oameni si de saraci)nu se inghesuie cu orfanii si nevolnicii,ca altfel s-ar afla.Mai sunt niste misiuni asa,mai razlete dar numai in perioada sarbatorilor cand orice orthodox de vacanta isi aminteste brusc ca musai trebuie sa faca milostenie in perioada de post.De-ar trai saracii aceia,cu milostenia dintre postul Mare si postul Craciunului,bine ne-ar mai fi! Ce mai conteaza,noi am bifat milostenia in carnetel si senin ne adoarme capul pe perna inca vreo juma'de an...

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Eu nu am vazut iubitori de animale care se intoarca spatele unui om,dar bine ca ati vazut voi!!!
Ooooo si inca multi. Cate babe (o sa spuna lumea iar ca dau dovada de rautate, dar asta e adevarul) acre si pline de venin care au casa plina de catei si pisici ar putea sa calte la propriu peste un om cazut stiu...
Sau cate persoane care cheltuie sume la care cei care traiesc cu salariul minim nici nu viseaza pentru "pet"-urile lor, dar ignora oamenii care au nevoie stiu....
Sa fim seriosi. Asta este realitate. Daca intoarcem capul nu se schimba realitatea.

Si poate in aceesi directie stiu o gramada de "pitzi" care cheltuiesc sume astronimice pe tot felul de prostii si care pentru a-si "mitui" constinta arunca 10 lei de sarbatori cand se fac colecte pentru orfani sau batrani de sarbatori. Dar daca se pune problema sa se mearga la un azil sau un orfelinat se feresc ca de ciuma, ca ele nu pot, ca le face rau sa vada asa ceva. Si....? Dispare daca nu te uiti si nu te gandesti? E genul ala de "sensibilitate" telenovelistica, dar atat de indepartata de spiritul crestin.