View Single Post
Vechi 24.01.2014, 15:37:07
t4ilgunn3r's Avatar
t4ilgunn3r t4ilgunn3r is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Daca explicam totul prin prisma a ceea ce putem observa azi atunci de ce imi zici ca apendicele a avut alt rol in trecut ? Sau ca unor specii le-au crescut aripi, picioare, inotatoare din senin ? Unde anume observi asta ?
Nicaieri, si am renuntat sa argumentez pro Teoria Evolutiei aici, dupa ce mi s-a confirmat pe alt thread ca nu are rost. Totusi, mai postez atunci cand am timp si cand vad ignoranta folosita pe post de argument. Nici eu nu ma astept ca unor specii sa le "creasca din senin" aripi si picioare, fii linistit.

Exemplul cu luna, din cate am inteles nu exista un model stiintific unanim acceptat. Un fizician crestin cu bun simt si destula stiinta ca sa fie luat in serios, Donald DeYoung, a propus un model care da o varsta limita maxima a ansamblului Pamant - Luna de cca 1.5 miliarde de ani. Evident, modelul a fost contestat de alti fizicieni. Nu cunosc multe amanunte, nici nu vad rostul sa argumentez, adica de ce sa ne certam pe un factor de 3x (varsta ansamblului Pamant-Luna) cand la varsta Pamantului ne putem certa pe un factor de 600.000x.
Reply With Quote