Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Iar pe pagina mea de FB,vad zilnic cum tot persoanele care se ocupa cu animalele strazii si se ocupa si de "boschetari" pe care ii intalnesc laolalta cu cainii,pe coclauri.
Eu nu am vazut iubitori de animale care se intoarca spatele unui om,dar bine ca ati vazut voi!!!
|
Ar trebui sa stii ca binele facut (oamenilor sau animalelor) nu se trambiteaza. De ce crezi ca noi n-am iubi animalele? Dar e acea distanta pe care o pastram la fel ca stramosii nostri. Chiar crezi ca noi, cei ce spunem ce spunem, nu suntem miscati de suferinta unui animal. De ce puneti la indoala bunatatea si blandetea sufletelor celorlalti. Personal nu am cerut nimanui sa-si inece pisica, sau sa-si otraveasca potaia din apartament. Daca omul accepta o astfel de viata, nu este grija mea, si nici nu-l judec eu. Dar aceasta apropiere a omului, intr-un alt plan, cred ca ne cam sminteste. Desigur, am vazut pisici si prin manastiri, ca si caini, de altfel... Dar nu se poate sa nu vedeti si sa nu faceti diferenta! Una e dragostea fata de orice fiinta, si alta e sa ne dedicam lor!