Citat:
În prealabil postat de stireana
Speculofrate, ce-i aici? Comerț cu informații? Ești ortodox ori comerciant, că prea negustorești vorbele și le vinzi ca pe mărfuri în piață. Cu "scrântita de babă" care abia își târâia șoldu-i beteag de la atâta amar de ani adunați în spinare, hiiiiii, să tot fie vreo 26, am fost chiar eu. Sărmana de ea! Noroc de batic că-i mai acoperea din cărunțeala părului... și s-o vezi cum tremura cu poghibala de mâță-n brațe... mai mare mila! Ș-apoi, ce să crezi? Chiar un călugăr i-a dat-o pe cotoșmană. Curat murdar, coane moșnege!
Că nu-i spui matale sfânt, să hii sănătos. Da' ia vezi-ți de filele calendarului și nu mai specula fără folos.
|
Daca nu l-oi supara pe neica
ni-meni, fiindca-i plagiez vorbele, da acum chiar ca am ras. Tare! Dar cu voie buna, crede-ma. Modul cum ai scris acest mesaj, face mai mult decat o mie de alte mesaje... cu tâlc! La 26 de ani ai toate scuzele din lume... Ei, si daca ti-a dat-o un calugar, e... altceva, nu? E o mâță cu totul speciala... Toarce in fir de aur!... Nu stiu cum sta cu posturile, dar are toata binecuvantarea, mai ales ca se spovedeste la timp...
Sper ca de-atunci e bine... Sa nu-i dai lapte miercurea si vinerea... S-o lasi sa si-l ia singura din frigider, dar sa nu raceasca, fiindca acum nu mai are cine-o "repara"!...