Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu
Oare de ce spunem lucruri atat de deplasate, facand lumea sa creada cine stie ce bazaconii? La Parintele Iustin (sa nu-i spui sfant ca sigur nu-i place de acolo de unde este... E mult prea devreme sa-l numim astfel!), am fost si eu de cateva ori, dar n-am vazut nici ca scrie pe usa "veterinar", si nici animale de companie in bratele cuiva. Daca vreo scrintită de baba si-o fi permis sa faca asta, nu avem noi de unde sti ce s-a intamplat acolo, inauntru. Si chiar sa zicem ca Parintele in bunatatea lui nu a avut o reactie nepotrivita, bietul de el s-a rugat ca pentru atatia altii - in tacere, asa cum il stim - pentru inteleptirea celui ratacit, nu pentru animalutul bolnav. Cum puteti sa ne cereti sa credem asa "intamplari", pe care aproape ca nici macar copiii nu le-ar crede?
|
Speculofrate, ce-i aici? Comerț cu informații? Ești ortodox ori comerciant, că prea negustorești vorbele și le vinzi ca pe mărfuri în piață. Cu "scrântita de babă" care abia își târâia șoldu-i beteag de la atâta amar de ani adunați în spinare, hiiiiii, să tot fie vreo 26, am fost chiar eu. Sărmana de ea! Noroc de batic că-i mai acoperea din cărunțeala părului... și s-o vezi cum tremura cu poghibala de mâță-n brațe... mai mare mila! Ș-apoi, ce să crezi? Chiar un călugăr i-a dat-o pe cotoșmană. Curat murdar, coane moșnege!
Că nu-i spui matale sfânt, să hii sănătos. Da' ia vezi-ți de filele calendarului și nu mai specula fără folos.