Dobrin7m, iti multumesc pentru cuvintele fratesti la adresa mea.
As indrazni sa fac o corectie, desi cred ca o fac degeaba:
In discutia mea cu Flavius (care practic e tot aminata) era vorba de paradigmele oficiale in care crede – si ma refer la cele tinind de evoltuie, de orice tip o fi ea. De la bun inceput am zis asta, doar ca Flavius, ca si altii, a preferat sa ignore ce am zis eu de fapt si sa o ia pe partea religiilor. Eu in nici un moment nu mi-am exprimat intentia sa discut religii cu Flavius sau cu orcine altcineva. Daca asta e asa de greu de osbrvat, chiar nu e problema mea.
Si, in general, ma simt coplesit de dragostea frateasca arata de voi Ortodocsii: eu nici un moment nu mi-am exprimat intyentia de a ataca Ortodoxia. N-am facut asta, si nici n-o sa faca asta vreodata. Cu atiat mai putin pe un forum Crestin, si cu atit mai putin pe un forum Orotodox. La fel, n-o sa atac niciodata Catolicii (cu excpetia deja mentionata: evolutionismul, si resrtingind atacuul doar la acaseta tema). Cind m-am adresat Deliei, mi-am exprimat doar parearea ca a procedat gresit fiind atit de aspra cu Cosmin, ateul care a initiat topicul, si motivul pentru care, asa cum am zis, m-am inscirs in acest forum.
Sper ca acum lucrurile sunt mai clare. Daca nu, atunci imi cer scuze dar asta a fost cam tot ce am putut face spre a le lamuri.
|