Citat:
În prealabil postat de adam000
Mia, de la o "vrajeala" pina la o prietenie e cale lunga, iar de la o prietenie (constanta si curata) pina la o cerere in casatorie e iarasi cale lunga-lunga.
Ori numai la casatorie oamenii promit fidelitate in fata lui Dumnezeu!
Pina acolo, nu exista vreo promisiune de a ramene cu cineva, si nici vreo promisiune de fidelitate pe viata.
O vrajeala nu este o promisiune, nici macar o promisiune de prietenie, asa ca de ce sa iti faci nu stiu ce asteptari? Si de ce sa ceri fidelitate cand nu exista o prietenie clara?
Oare in cazul descris de tine n-ar putea fi vorba de niste fete care au asteptari nerealiste (si-au facut sperante aiurea, cand nu e cazul)?
Asa, poti sa intrebi ca in oglinda: "Ce-o fi in mintea acestor fete?"
|
" Vrajeala" asta e discutabila, dar deja cand pastrezi legatura cu persoana respectiva , faci planuri, vorbesti la telefon etc...eu ma refeream la chestiuni care tin de etica, de valoarea ta ca om ; nu stiu altii cum vad, dar ca baiat crestin ( care are si o anumita varsta) sa te plimbi din floare in floare si sa flirtezi cand cu una, cand cu alta...nu stiu ce sa mai zic, nu vreau sa judec pe nimeni, dar unele persoane sunt greu de inteles - baietii , asa cum probabil si noi fetele suntem mai greu de inteles pentru ei :)