Citat:
În prealabil postat de Mia Mia
Mai imi vine acum in minte o intrebare: ce ne facem insa cand si dintre baietii apropiati de Biserica ( care merg la Liturghie, tin post, se mai si spovedesc in posturile mari...) le " vrajesc" pe fete , chiar in cercuri ortodoxe, unde sunt fete mai cuminti si apoi trec la urmataoarea vrajeala ( fara implicatii trupesti , nici macar sarut), urmatoarea "victima" , nepasandu-le ca poate fetele au pus suflet, si-au facut sperante; ce-o fi in mintea acestor baieti ? asta nu e pacat? sa flirtezi cu mai multe fete si apoi sa dispari ...( stiu de ex caz concret cu baiat dragut si rasfatat de fete si nu imatur , ci la aprox 30 de ani)
|
Mia, de la o "vrajeala" pina la o prietenie e cale lunga, iar de la o prietenie (constanta si curata) pina la o cerere in casatorie e iarasi cale lunga-lunga.
Ori numai la casatorie oamenii promit fidelitate in fata lui Dumnezeu!
Pina acolo, nu exista vreo promisiune de a ramene cu cineva, si nici vreo promisiune de fidelitate pe viata.
O vrajeala nu este o promisiune, nici macar o promisiune de prietenie, asa ca de ce sa iti faci nu stiu ce asteptari? Si de ce sa ceri fidelitate cand nu exista o prietenie clara?
Oare in cazul descris de tine n-ar putea fi vorba de niste fete care au asteptari nerealiste (si-au facut sperante aiurea, cand nu e cazul)?
Asa, poti sa intrebi ca in oglinda: "Ce-o fi in mintea acestor fete?"