View Single Post
Vechi 19.01.2014, 15:04:56
ni-meni ni-meni is offline
Member

Data înregistrării: 17.01.2014
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Asta ca sa ne demonstrezi cat de putin ai inteles din Teoria Relativitatii?
Nu, nu de aceea. In schimb, ca sa-ti zic cit de putin ai de-a face cu realitatea.

Alin, o sa ma scuzi desigur daca deja rid. Tare. Am intilnit o multime de indivizi ca tine, din aceia iluzionati ca daca se string intr-o camera si beau nenumarate cafele pot construi adevarul. Conceptia Biblica e cu totul alta: adevarul e decoperit de Dumnezeu, nu poate fi construit in nici un fel de oameni.

Asa ca nu pot decit sa presupun ca te simti bine in compania selecta a lui nenea Albert, intr-o realitate complet paralela cu adevarul.

Si apropo, cind chiar vrei sa afli adevarul, in loc sa te cufunzi mai adinc in iluzia complicatelor tale ecuatii care nu descriu in nici un fel realitatea, poate o sa iei fiecare experiment care se presupune a-l confima pe idolul tau Einstein si o sa afli cum sta de fapt treaba. Asa ca incepe mataluta cu MMX (asta singur si o sa te dea peste cap), continua cu eclipsa lui Eddington (ca sa afli de fapt cum a stat treaba) si incet incet o sa ajungi si la Hafele-Keating (alta chestie flagranta) si cine stie, poate ajungi si in zilele noastre, la GPS, la lipsa undelor gravitationale, violarea flagranta a principiului cosmologic, anomalia CBR si asa mai departe.

Increderea ta in ce ai invatat la scoala chiar nu ma impresioneaza citusi de putin. E doar un indicator al increderii tale oarbe in oameni. Asa ca daca te intreaba cineva daca crezi in Dumnezeu fii sincer si raspunde ca nu, ca de fapt tu crezi in alti oameni ca si tine…

Citat:
Care va sa zica de la voi au imprumutat niste ortodocsi ai nostri antipatia pentru stiinta
Evolutia n-are nimic de-a face cu stiinta (afara poate de limbaj). La fel celelalte paradigme majore oficiale, de exemplu big bang. E uluitor cum nu-ti dai seama cum acelea sunt atit de gresite incit ca sa le poti crede iti trebuie o cantitate uluitoare de credinta. Vorba unui anglo-saxon: n-am atit de multa credinta incit sa fiu ateu.

Citat:
Dar din nefericire, nu esti tu omul care sa demonstreze asta.
Altfel cine stie, am fi avut poate un nou Einstein.
Deja stiu ca tot ce poti face e sa te inchini la Einstein, nu e cazul sa mi-o spui din nou. Cind in schimb vrei sa ai o minte libera, sa ma anunti si pe mine.

Si nu, “inchini” nu e un termen prea tare. Caci cind accepti pe autorii acelor teorii, pe care le-ai invatat atit de consecvent in scoala, ca stapinii mintii tale, exact asta faci: te inchini la ei.

Citat:
Acum serios, ai venit prea tarziu, tipul a dat deja bir cu fugitii, n-a reusit sa faca pe rezonabilul si rationalul pana la capat, a avut o mica criza de satanism dupa care una de irationalism si dus a fost...
Chiar nu e necesar sa arati cit de NEcrestin esti. Deja am idee.
Reply With Quote