Citat:
Īn prealabil postat de Gabriel86
Buna, sunt Gabriel,am 27 de ani, sunt un baiat simpu cu suflet bun,credincos dar sunt un pacatos, imi doresc f mult sa gasesc o fata simpla si sincera ca sa imi fac si eu o familie...stiu ca mai exista fete cuminti si sincere dar de multe ori ma intreb de ce nu pot gasi si eu persoana ceea sau unde o pot gasi? Bunul Dumnezeu ne ajuta pe fiecare si cand ne asteptam mai putin si ma rog pt asta,va rag sa imi dati niste sfaturi
Doamne ajuta.
|
La 27 de ani nu esti batran. Ia legatura cu un duhovnic pentru spovedanie deasa si Dumnezeu te va ajuta sa-ti intemeiezi o familie crestina. Lupta cu tine insuti sa poti fi si tu un sot si un tata bun. Exista carti indicate tinerilor care vor sa-si intemeieze o familie crestina. E bine ca acestea sa fie citite.
Ai facut deja un lucru bun pentru ca ai constientizat cat e de importanta o familie. Undeva, mai aproape sau mai departe exista o fata care-si doreste acelasi lucru. Roaga-te. Nu esti singur, ci cu Dumnezeu in primul rand. El iti va alina singuratatea cand va considera. Tu ai rabdare.
Caut-o prin rugaciune si pastreaza-ti viitoarea familie prin rugaciune.
Exemplu:
http://www.crestinortodox.ro/acatist...nia-67103.html
Paraclise, acatiste, canoane de pocainta etc.
Nu-ti face idol din nicio fata, dar pe aceea care-ti va fi sotie s-o iubesti asa ,,cum isi iubeste Hristos Biserica'', dupa cum se spune in slujba de la cununie. Casatoria este o cale de mantuire, cu bune si cu rele. Ai nevoie de o fata crestina ca sa-ti educe frumos si crestineste viitorii copii, sa oferi si sa primesti dragoste. Dumnezeu sa-ti ajute.