View Single Post
Vechi 16.01.2014, 12:19:25
Ana_2014 Ana_2014 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.01.2014
Implicit

E adevarat ca si la mine depinde de mama totul. Ceilalti membri ai familiei ar fi de acord daca nu ar vedea-o pe mama atat de revoltata si suparata si ma sfatuiesc pe mine sa nu ii fac rau.
Stiu ca s-ar putea sa nu fie de acord..ea chiar mi-a spus ca nu va fi de acord niciodata, indiferent ce s-ar intampla. Si stiu ca e foarte probabil sa se tina de cuvant pentru ca la fel a facut si in cazul fratelui meu. El s-a casatorit cu o persoana pe care parintii mei nu o doreau si de atunci nu se mai intalnesc, ba chiar nici nu au mai vorbit la telefon de foarte mult timp. Mama nu accepta sa vina cumnata mea la noi acasa si mi-a spus ca asa se va intampla si in cazul meu daca ma voi casatori. Bineinteles ca eu nu vreau asta si imi dau toata silinta sa fac lucrurile sa mearga mai bine. Cred ca dupa casatoria fratelui meu mama a devenit si mai severa deoarece a suferit foarte mult. N-as vrea sa o fac si eu sa sufere..deja ma simt vinovata si mi se spune ca sunt vinovata. Acum nu pot sa le spun nimic despre prietenul meu..imi este teama de reactia ei si sa nu faca ceva necugetat.
Nu am un duhovnic cu care sa tin legatura si caruia sa ii pot spune orice. Imi pare rau pentru asta. Parintele la care ma spovedesc mi-a spus sa ne casatorim. In schimb, mama a stat de vorba cu un preot si i-a spus ca orice mama simte ce e mai bine pentru copilul ei si ea este foarte hotarata de atunci sa lupte ca sa nu fac greseala de a ma casatori cu cineva nepotrivit.
Eu sunt convinsa ca prietenul meu este persoana potrivita pentru mine si am de gand sa lupt si eu pentru noi.
Reply With Quote