Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Nu e chiar asa. Poate maghiarii din Transilvania considera Ungaria "acasa", dar Ungaria ii considera straini. Si daca au dubla cetatenie, nu vad cu ce ne afecteaza pe noi, atata timp cat continua sa isi plateasca taxele si impozitele si aici. Tin sa va zic, ca si romani care nu au nici o treaba cu maghiarii si Ungaria, au dubla cetatenie, pentru ca au niste avantaje, chiar daca platesc taxe si aici si catre Ungaria. Pe undeva ii inteleg...
|
Pentru Corinusha nu o fi chiar asa,dar pentru mine este mult mai mult.Depinde de pe ce parte a baricadei privim lucrurile.Da,ungurii din Ungaria ii considera" straini "(nu toti),dar parerea lor nu prea conteazaPentru Ungaria(statul maghiar )ungurii transilvaneni sunt un mare capital.Fiecare isi vede doar... interesul propriu!
Si acum sa-ti spun doar unul:
-legea romaneasca permite celor ce vor sa cumpere terenuri in Romania,si acolo nu este o specificatie exacta cum ca tu din Honolulu,sau eu din Papua N G,nu am putea sa cumparam..ci spune ca ,PERMITE celor ce vor sa cumpere pamanturi in RO,sa le vanda(revanda)sau sa le DONEZE!!!!
Daca eu,Arpad cu dubla cetatenie vreau sa DONEZ pamantul meu STATULUI MAGHIAR,se poate,iar statul asta maghiar nu-i persoana fizica ,el este STAT-ul maghiar si uite asa devine el PROPRIETAR.Ce face acest STAT cu pamanturile??Pai...face ceea ce face orce proprietar cu bunul sau.
Ai auzit ca in jurul Sighisoarei a fost cumparat un sat intreg???
Asta este inceputul!!!Cat timp esti hoinar in lumea ta si te doare in basca de tot,e usor sa arunci cu cuvinte!!!!