View Single Post
Vechi 13.01.2014, 14:46:24
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stireana Vezi mesajul
Cu trenulețele electrice și insignele cu Stalin nu te-am mulțumit. Era totuși o invitație spre autodescoperire, o lornietă lăuntrică atașată propriei conștiințe ți-ar fi înfățișat spectacolul firii tale cu analiza și observarea stărilor interioare de parcă acestea ar fi personaje pe-o scenă.

Să spunem că ai o stare de bine, un chef de-a te distra. Ce faci? Păi, îți spun eu, că din puținele mele accesări ale forumului, tot te-am "ginit". Pui un Nicu Paleru și o săltăreață ca să petreeeeeeeeeeecem până dimineață, hai diri diri diri dida. Dacă asta îți cere urechea, n-o fi rău, dar câte femei apropiate de vârsta ta, cu acel "bagaj minim de cultură generală" pe care-l invoci mai sus, ar sta lângă tine într-o tavernă c-o balercă și un scripcar alături, că de, tre' să asculte de bărbat și să-i placă zaiafeturile, că doar el cere o "fire deschisă, veselă" pe lista de preferințe.

Apoi, dacă începi cu impiegați după cum ți-e felul, căci din două vorbe, una tre' să fie despre gări, vagoane și cușete, neapărat să-ți găsești o duduiță cu același apetit, ori fiică de funcționar de cale ferată, ori slujbașă-n cadrul aceleiași instituții, n-are importanță dacă taie bile sau anunță "trenul de ora paișpeeee, trenul de ora paișpeeee, trenul de ora paișpeeee va sosi la linia a doua la ora cinșpeeee, vă anunțăăăăăăăm, trenul de ora paișpe are întârziereeee. "

În plus, musai comunistoidă, altfel ce poți discuta cu ea?! Dacă aș ieși cu tine la un suc, având vârste apropiate, ce aș face? Îți spun eu. Aș fugi mâncând pământul, de aia îți trebuie o femeie cu gusturi similare, să vă contopiți comunicările. Atât voiam să spun și nimic mai mult prin acele "trenulețe și insigne".
Si asa putem sa scriem un roman.
E bine ca mai avem si tineri talentati ,fie ei absolventi de filologie sau nu.
Reply With Quote