Citat:
În prealabil postat de AlinB
De ce nu?
Am avea toti de invatat.
Poate mai corect ar fi: conteaza pe cine alegi sa iubesti nu de cine se intampla sa te indragostesti.
Desi si indragostitul e o alegere, chiar daca una de care multi nu sunt constienti, dar de obicei, pe langa ca nu sunt constienti de ea, e si cam in pripa.
|
Nu sunt genul ultra-pretentios (am mai intalnit si persoane-chiar prieteni, care, când e vorba sa aleaga sa fie impreuna cu o femeie, au asteptari gen Alba ca Zapada sau top-model), nu pun pe primul plan aspectul fizic (ca si fizic o femeie poate sa arate foarte bine, dar daca e neserioasa si nu te poti baza si sa ai incredere in ea tot degeaba!), si nici pretentii aberante de genul ca sa aiba neaparat facultate sau sa aiba mare avere!
Ceea ce conteaza este caracterul omului, cinstea si corectitudinea sa, si sa vrea sa se implice cu adevarat intr-o relatie serioasa, sa vad intradevar ca este interesata! Eu ca om fac tot ce e omeneste fizic posibil!
Cu serviciul- repet- atata timp cat face o munca cinstita utila societatii, indiferent care ar fi meseria respectiva, e bun. Am intalnit si persoane care au pretentii de astea (ori din capul lor, ori impuse de parinti) sa se casatoreasca neaparat cu femei doctorite sau profesoara, ceea ce e o idiotenie! Intre o doctorita neserioasa sau curva si o muncitoare la confectii serioasa, categoric as prefara-o pe cea de-a doua!
Apoi mai conteaza si firea omului (in sensul de a aveea o fire deschisa, vesela), un minim bagaj de cultura generala (ca sa fie si niste subiecte comune de conversatie) si abia la urma conteaza si aspectul fizic (nu pretentii aberante de top-model, ci cat de cat draguta. Aici din ce am observat multe femei considera ca daca folosesc o tona de cosmetice sau se machiaza excesiv si-si fac unghii gen ghiare ar fi mai atragatoare! Este total gresit- o femeie cu cat e mai naturala, cu atat e mai frumoasa)