View Single Post
Vechi 12.01.2014, 21:41:11
Adriann Adriann is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.08.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Adica hai sa urmam modelul standard. Unul vine si ne spune ca nu e nevoie de credinta, ca el nu crede. ca a fi ateu nu e acelasi lucru, ca a nu crede in Dumnezeu este ca si cum nu ai crede in ursuleti roz sau mai stiu eu ce samd.

Daca esti satisfacut cu raspunsurile pe care le-ai gasit de ce-ti mai bati capul cu noi ? Ca nici noi nu am crede, ca ar fi mai comod asa, dar uite ca avem un univers, o viata, avem sentimente care nu incap in cartea de biologie, avem ratiune si iubim frumosul, credem ca Hitler a fost un om rau si chiar daca pamantul ar dispare maine Hitler tot rau ramane undeva si asa mai departe. Daca tu esti multumit cand citesti ca plansul sau rasul sau iubirea sunt reactii chimice atunci de ce-ti mai bati capul cu noi ? O sa te enervezi si o sa irosesti o gramada de reactii chimice aiurea.
Vrei sa spui ca oamenii se nasc credinciosi? Presupunem ca am face un experiment destul de imoral in care un lot de nou nascuti sa fie crescuti izolati, fara a fi invatati ca ar exista Dumnezeu si asa mai departe. Care crezi ca ar fi rezultatele? De altfel, normal ca nu sunt multumit cu raspunsurile pe care le-am gasit, numai un om prea limitat ar fi multumit vreodata de cunoastere.
Reply With Quote