Citat:
În prealabil postat de Florinvs
Nu vreau sa supere colegele de forum, insa (sau poate asa am avut eu ghinionul sa intalnesc) din pacate vad ca unele femeii sunt tare nehotarate (si nu vorbesc de adolescente-cand as mai putea intelege!, ci de femei mature- la 28-30 de ani), si parca nu stiu ce vor!
Daca-mi poate explica cineva (ca eu unul nu mai pricep!) ce "mentalitate" o fi asta, cand vorbesti cu un om, te porti civilizat (fara "aluzii" din prima direct la pat!), dai dovada ca esti serios, te implici, vorbesti cu cunoscutii ca sa-i gasesti un loc de munca unei persoane cu care vrei sa incepi ceva serios (vorba aia-iti pui obrazul in joc), ca dupa persoana respectiva sa zica ca o fi, o pati, ca se vezi pe aici si pe dincolo (fara sa-ti spuna vreun motiv cat de cat serios) si sa nu mai vrea safie cu tine!
Am auzit multe femei ca cica "barbatii nu ar vrea sa se implice la ceva serios", dar tare mi-e teama ca e invers!
Parca doi barbati cand stabilesc un lucru mai degraba se tin de cuvant (la o lucrare, o reparatie, etc, sau cand stabilesc sa se intalneasca la ora x in locul y)!
|
Și noi ar trebui să indignăm în masă, luând la cunoștință de pățania ta, sau ce-ar trebui să spunem ca să te liniștești?
Nu cred că ți-ar fi convenit ca fata să rămână cu tine doar din recunoștință că i-ai făcut un bine. Mulțumește lui Dumnezeu că te-a ferit de o asemenea păcăleală sentimentală și fata a fost, cât de cât, sinceră cu tine.
Iar fapta bună "se pune", cel puțin în creștinism, dacă n-a primit recunoștința pretins cuvenită de la oameni.
Fără să fie neapărat așa cum spun eu, s-ar putea ca nerăbdarea ta de a avea o relație cu o fată să-ți fie realmente o piedică în atingerea scopului.