View Single Post
Vechi 11.01.2014, 22:03:29
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grigoras gherase Vezi mesajul
.Ii acuzam pe conducatorii nostri de azi ca sunt corupti,si este adevarat,dar trebuie sa tinem cont ca vin din mijlocul nostru,ca sunt fratii si copii nostri!Si atunci,haideti sa ne intrebam de ce sunt acestia asa cum sunt?Pentru ca noi am creiat asemenea exemplare.Asa ajungem sa intelegem ca noi insine suntem vinovati de existenta unor asemenea oameni.Cum de s-a intamplat aceasta,e foarte simplu:noi insine suntem crestini de slaba calitate,cum spune Sf.Ap. si Evanghelist Ioan,caldicei!Frecventam Sf.Liturghie rar,secvential,mai mult din a ne face "datoria"si nu din bucuria de a ne intalni cu Domnul nostru Iisus Hristos.
!
Cu ce ziceti aici eu nu ma impac deloc. Politicienii sa isi asume vina, fiecare dintre noi are o vina personala pentru care va fi acuzat la Judecata, daca ei au furat nu o sa fim acuzati noi in nici un caz. Nu suntem vinovati pentru asta, nu sunt fratii sau copiii nostri, ei sunt o tagma separata, o increngatura de mafioti, rude intre ei. De aceea sunt amintiti separat la liturghie, eu asa cred, se zice sa ne rugam pentru conducatorii nostri pentru ca ei nu sunt din mijlocul nostru, sunt separat,i un element separat, daca faceau parte din popor erau amintiti impreuna cu poporul, nu aveau o mentiune speciala numai pentru ei, vor raspunde in fata Domnului ca nu au condus cu vrednicie poporul, noi vom raspunde pentru pacatele noastre, nu ale lor!

Last edited by aubergine; 11.01.2014 at 22:07:07.
Reply With Quote