View Single Post
Vechi 08.01.2014, 23:06:02
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Am mai avut o "tovarășă" de forum care trecea de la una la alta cu viteza luminii, ziceai că face brainstorming nu alta. Adrianna parcă se numea - si a fost banată de vreo câteva ori. Oare Eliza sa fie tot ea?? Parcă n-aș zice totuși, ca n-are năzuința aceea obsesivă de a deveni femeie-preot.
E magulitoare comparatia, nu prea cred ca mi se potriveste, intrucat eu n-am studii teologice, dar ce sa zic.... mi-ai inseninat seara :)
Il inteleg acum pe bietul Alin de ce urmareste, transpirat tot, diferiti utilizatori doar-doar vor fi banati.. o fi politaiu' forumului? :)))) Nu-ti mai spun cu ce satisfactie imi spunea anu' trecut (cam pe vremea asta) intr-o postare cand i-am reprosat mai agresiv faptul ca discrediteaza preotii, a se intelege ca erau cei anti-cip, cum mi-a trantit cu naduf :"pentru asta ai raport"!! cu ce patos m-o fi "raportat" mititelu'!!
Oameni buni, sunteti extraordinari! vedeti asadar, vorba Iulitei, ca nu se incearca dialogul constructiv, argumentarea pentru consolidarea convingerii si incercarea de-a avea un scop comun !! se vrea.... banarea aluia cu "nazuinte"!!! Halal crestini mai suntem! cica frati! Vai de noi ce bucurii aveti!!

fiind prietena lui Alin(tatul) poate reusesti sa-l impaci cumva in durerea asta cu banatul sau macar sa-i explici ca nu e bine sa se roage precum catolicii, doar pentru ca ratiunii si logicii lui nu i se pare "corecta" versiunea Tatal Nostru din Ortodoxie cand spunem si nu ne duce pe noi in ispita.... Explica-i ce rol are ispita pe calea mantuirii, ca din pacate l-a ametit de-a binelea pe bietul baiatul ala.. sceptic, de l-a facut sa ia de buna modificarea abuziva a catolicilor.
Doamne, apara si pazeste!