Citat:
În prealabil postat de Hitchens
Organul respectiv nu a aparut prin intamplare ci prin evolutie. Undeva, pe parcusul acesteia, entitatea posesoare de creier s-a despartit si a evoluat in ceea ce vedem azi. Unele animale au avut mai multa nevoie de ei(exemplu noi) in detrimentul fortei fizice si altor caracteristici, unele mai putin(ex maimute).
|
Nici macar Dumnezeu nu a injectat in materie ATAT DE MULTA inteligenta cata ar presupune evolutia si unii cred(chiar? ) ca a aparut neghidata. Think again!
Citat:
În prealabil postat de Hitchens
Nu are nici o legatura stabilirea scopului cu miscarea atomilor din creier cu ce scrie in ADN ci cu modul in care ne-am dezvoltat sinapsele intre neuroni.
|
Nu (stii sa )raspunzi .Harta creierului este in ADN si creierul este construit ca sa faca sinapse,deci ADN-ul e materie injectata cu inteligenta ,de Altcineva care a avut scopul ca un creier sa faca sinapse.
Citat:
Eu ma refeream la adevarul meu nu la invatatura ortodoxa.
Tocmai de asta e frumoasa stiinta. Teoriile sunt transformate in legi care pot fi rasturnate in cazul in care se demonstreaza ca au fost false. Matematica asa s-a dezvoltat.
|
Adevărul tau nu exista pentru ca se sprijina pe...NIMIC.A demonstrat cineva ca viata poate aparea din elemente chimice? Daca nu e indeajuns de destept sa creeze viata ,crezi ca e indeajuns de destept sa vorbeasca despre viata apăruta din...INTAMPLARE ? Funny.
Citat:
Vad ca suntem de acord. Mai suntem de acord daca aplicam teoria dvs... hmm Bibliei?
|
TEORIA e a ta (ateism, materialism,bla-bla-blism, etc. ) Tu esti cu sacu si întâmplarea, noi ortodocsii suntem cu sacul si selectarea INTELIGENTA a literelor.
Citat:
Spontan nu. Evolutiv da.
Cel mai vechi stramos al nostru are numele Luca si are 3.8 miliarde de ani
|
Esti dispus sa-ti pui viata pentru informatia asta? ...unii demult chiar isi dadeau benevol viata pentru...un CUVANT.
Citat:
Nimeni nu poate dovedi clar ca exista un Dumnezeu.
|
Adevarat ai grăit. Asta inseamna ca exista
...libera alegere?
Citat:
De ce nu am avut de ales daca vreau sa ma nasc sau nu? Puteam sa zic pas la nastere, sa ramana sufletul meu pana la judecata curat si neatins de ispitele lumii. Am fost fortat sa ma nasc, sa cresc intr-un mediu neortodox, sa cunosc "ispitele" vbvbietii si sa fac mai multe pacate decat exista fire de iarba si sa devin un ateu convins. Nu prea are sens nu?
|
Nu poti sa faci tu atatea pacate ,cate poate sa ierte Dumnezeu... Acum are sens?
Citat:
Reproduc ce a scris un evreu pe peretii lagarului de concentrare: "Pentru ce s-a intamplat aici, Dumnezeu va trebui sa-mi ceara iertare".
|
La sfarsitul lumii, unii vor spune lui Dumnezeu :"faca-se voia Ta! ",iar altora le va spune Dumnezeu:"faca-se voia ta".