View Single Post
Vechi 08.01.2014, 13:24:54
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
N-as vrea sa intru in polemica, mai ales ca preotii raspund ei insisi pentru ceea ce fac si spun. De obicei, noi, pacatosii, atunci cand ne insusim o parere ar insemna sa nu-i gasim cusur. Si nu-i corect. Parintele cu pricina... ce scuza are atunci cand face lucruri pe care altadata preotii nu concepeau sa le faca? Nu poti aduce pe nimeni la biserica, luandu-l de guler!...
Si mi-am mai dat seama, ca mai e o scuza, daca ai copii mici, bebelusi, care nu pot sta toata slujba, pentru ca plang si deranjeaza lumea, dar si cu acestia se poate merge in fiecare duminica la impartasanie, vara se poate sta afara pe banca, langa biserica, iarna e mai greu... In plus exista si programe educative religioase in biserica pentru copii si adolescenti care pot sta cu profesori de religie in timp ce parintii sunt la slujba
Eu sunt de parere ca preotii trebuie sa spuna lucrurilor pe nume, si ma bucur cand o fac, si toleranta asta excesiva nu este buna! Binenteles ca nu se poate face nimic cu forta dar trebuie sa spunem lucrurilor pe nume fara sa ne fie frica ca vom fi condamnati pentru asta.

Last edited by aubergine; 08.01.2014 at 13:27:45.
Reply With Quote