Citat:
În prealabil postat de Alin.D.Zaharia
Observ că ești obsedată cu subiectul acesta. Tu chiar nu ai umpic de discernământ?
Tu defapt ce faci, intrii pe google cauți despre microcip și primul „rahat” (altceva nu îl pot numi) care îl găsești indiferent că este un blog la nimereală sau o prezentare în powerpoint pe youtube îl iei ca și adevăr.
Nici nu vreau să știu ce altceva este în capul tău dacă iei astfel de „surse” ca și reprezentări a realității.
Dacă aș putea să îți dau un sfat este să o iei mai ușor cu internetul că văd că nu ști să deosebești realitatea de povești fabricate.
|
Ti-as sugera sa fii mai politicos. Sa te referi la subiect, nu la persoana mea. Ai fi putut sa comentezi materialul postat pur si simplu. E un subiect serios si-i acord atentia cuvenita.
Daca tie-ti place sa fii un sclav modern, e problema ta. Uite, eu nu vreau sa fiu sclava. Daca tie iti place sa ai cip si sa-ti fie in pericol sanatatea din cauza acestuia, sustine cipuirea! Daca tu crezi ca cipul poate avea numai avantaje, e iar problema ta. Eu nu cred asa ceva.
Asadar, imi este mila ca te lasi asa de usor atras in cursele raului doar pentru a fi politic corect. Nu-i bai, timisoreanule, cip doresti, cip o sa ai si cand ai sa-i vezi ,,avantajele'', ai sa te prinzi cu mainile de cap! Caci cuvintele Apocalipsei trebuie sa se implineasca:
,,Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,in potirul maniei sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului. Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor
. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.’’ Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11.
Un pic de cancer, niste reactii in corp si gata, nu mai ai odihna nici ziua, nici noaptea. Iti dai seama ce inseamna sa fii tot timpul obosit?