View Single Post
Vechi 06.01.2014, 20:01:17
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Te rog sa te referi putin si la acest material filmat.

Vladimir Jirinovski: Rușilor li se vor implanta cipuri!

http://www.youtube.com/watch?v=s4B8xwjKg3Y
Am sa ma uit si am sa imi spun parerea. Putin mai tarziu.
Dar pana atunci care e concluzia. Aruncam cu orice informatie gasim, nu conteaza cat de gogonata e minciuna ca poate se prinde ceva de cineva.

Dar, cum tu m-ai rugat ca eu sa raspund la ceva, te rog si eu raspunde la:
Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Oameni buni hotarati-va. Daca spuneti ca cipul va incalca dreptul la libertate demonstrati cum. Dar daca o face in acelasi fel in care o face contul pe FB, pe forum, contul de e-mail, etc, sau telefonul mobil ca sa fie valid protestul vostru si sa nu fie suspectat de ipocrizie renuntati si la celelalte.
Daca spuneti ca cipul este semnul fiarei din Apocalipsa demonstrati asta fie stiintifc (nu stiu cum), fie pe baza Sf Traditii si Sf Scripturi. Daca nu puteti, nu va mai agitati cand altii va fac sectanti ca introduceti dogme noi. In plus e simplu, cum Apocalipsa nu poate fi evitata sau amanata si nici nu e rolul crestinilor sa o faca ar trebui sa fiti fericiti. Solutia e simpla, ori va ascundeti in pustiu, ori aveti onoarea de a suferi moarte martirica.

Mai exista vreo varianta? La orice, la utilizarea cipului, la motivul respingerii lui sau la modalitatea de actiune.