View Single Post
Vechi 06.01.2014, 14:16:50
Banikka Banikka is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
E mult prea complexa pentru a o expune pe toata aici.
Nu cred că este chiar atât de complexă și nemaiuzită încât să nu se poată da un număr de elemente care să caracterizeze așa zisa "cultură" np.

Citat:
Np cred ...
Vedeți, eu nu v-am întrebat ce cred np într-o anumită chestiune. Pe mine mă interesa așa zisa "cultură" pe care o puneți pe seama np.

Citat:
La fel si cu crestinul care experimenteaza o relatie cu Dumnezeu, care aude chemarea lui Dumnezeu si ii raspunde... ii poate spune oricine ca se inseala, ca asa scrie in istorie... Dumnezeu e mult mai adevarat decat orice alta voce.
Doamnă, poziția dumneavoastră nu se susține, și asta pentru că există și bolnavi cu psihicul care pretind tot felul de lucruri, care pretind că au auzit vocea lui Dumnezeu, chemarea profetismului și așa mai departe. Sunteți sau nu de acord că un astfel de bolnav cu psihicul (nu mă pricep la psihiatrie și nu știu care ar fi numele medical al unor astfel de boli) nu poate fi crezut în ceea ce spune, deși pretinde că experiența lui PERSONALĂ, SUBIECTIVĂ este adevărată?

Citat:
Partea proasta a np e ca nu prea sunt interesati de istorie.
Eu credeam că dumneavoastră intrați într-un dialog, pretinzând despre dumneavoastră că ați avea onestitate. Poate mă înșelam. Eu v-am întrebat un lucru foarte clar, la care dacă aveți onestitate trebuie să răspundeți onest: Istoria np nu poate fi și nu este falsificată și subiectivizată spre a fi falsificată?
Reply With Quote