Citat:
În prealabil postat de Andrei C
Sunt o gramada de dovezi istorice despre evolutia umana.
Schelete descoperite inca din epoca dinozaurilor, unde s-a descoperit evolutia structurii maimutelor antropode, australopithecus-ilor, a oamenilor preistorici, nearndertal, homo sapiens, pana la noi homo sapiens-sapiens.
Acestea sunt niste dovezi fezabile ce le poti privi, le poti atinge... nu doar niste dovezi scrise intr-o carte si in mintile a milioane de indoctrinati.
|
Astea sunt baliverne. Nu ai demonstrat nimic, doar ai fugit de raspuns. Mai mult pot sa sustin ca in proportie de peste 90% cred ca nu ai cautat in viata ta si nu te-ai documentat cu privire la evolutie. Daca tu cauti un loc in care sa iti exprimi frustrarile mai incearca. Daca nu documnteaza-te, raspunde si dupa discutam.
Poti sau nu demonstra stiintific evolutia? Nu imi spune ca altii au demonstrat-o cand nici macar nu stii ce sustin altii. Si ai grija ce dovezi aduci. Daca totusi ai sa dai dovada de ceva seriozitate si ai sa te documentezi pentru ca acum este evident ca nu ai cunostinte si ca crezi in evolutie exact la fel cum o fac cei credinciosi in ceea ce cred ei, ai grija sa cauti si contra argumentele la ele si sa nu iti poata fi demontate usor afirmatiile si sa te faci de rusine.
Deja ai facut o gafa cand ai vorbit de schelete de pe vremea dinozaurilor. Ar trebui sa iti fie rusine ca nu stii in ce crezi.