Florin si Delia, va multumesc pentru punctele de vedere. Sunt cu adevarat valoroase.
@Florin-Ionut
Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Da, ar putea să pună punct brusc, dar nu o face deoarece a construit o lume caracterizată printre altele de un parametru căruia îi zicem noi timp și, mai mult, ființele dispun de niște caracteristici asemănătoare Creatorului (printre care libertatea, rațiunea, veșnicia etc) cu ajutorul cărora decid cum îți vor petrece existența ulterioară. Pentru El punctul deja s-a pus, pentru noi probabil nu va mai dura mult și vom fi invitați la Judecata Universală.
|
Va inteleg perfect conceptia si langa celalte valori crestine are sens. Va respect pentru asta.
Eu nu sunt de acord pentru ca nu vad rostul acestei intregi proceduri.
Citat:
Ăsta e începutul înțelepciunii - a nu face răul de frica legii. Continuarea presupune a săvîrși binele din dragoste.
|
In mod ideal da.
Citat:
Atît Raiul cît și Iadul au multe niveluri de existență. Vei ajunge să locuiești casa pe care ți-ai construit-o.
|
Not bad.
Citat:
În prealabil postat de delia31
In Hristos se poate vorbi de doua nasteri: una din vesnicie mai inainte de toti vecii, din Tata dumnezeiesc, fara de mama, iar alta, ca om, cand S-a nascut din mama fara tata (uman).
De la Tatal isi are firea dumnezeiasca iar de la Fecioara Maria isi are firea umana.
|
In viziua mea, nu poate o entitate sa aibe titlul de "tata" daca nu are doua componente obligatorii:
1 - o "mama" cu care a dat nastere la...
2 - un "copil"
Am invatat ca Tatal si Fiul sunt din totdeauna asta ar inseamna ca exista si o mama din totdeauna.