Citat:
În prealabil postat de Amistad
Cred ca in primul si primul rand este vorba de increderea pe care o au oamenii in stiinta. Pe langa stiinta adevarata in care avem toti incredere sunt infiltrate chestii de genul evolutionism, puse in aceeasi oala si cu aceeasi eticheta. Si mai ales daca omul este obisnuit sa creada de mic in stiinta, este usor dupa aia sa primeasca tot ce i se ofera de cei in care el are incredere. Pe lanaga acest fapt principal este nevoie o formulare cat mai stiintifica, aparent logica, plina de termeni complicati si academici si omul ajunge sa creada orice, dar orice. Chiar si in dinozauri care se transforma in pasarea colibri.
Cred ca ar trebui facut un topic OAMENII DE STIINTA (PSEUDO-STIINTA) NE MINT?
Cred ca de aici ar trebui sa incepem.
|
Renunta la calculator daca nu crezi in ursul pacalit de vulpe. Cam asta e ce-ti spun liber cugetatorii. De parca aia care-ti povestesc despre ursul pacalit de vulpe au creat ceva util vreodata in viata lor.
Era unul pe youtube care venise cu un generator electric si-i spunea altuia ca daca nu crede in Teoria Evolutiei sa puna mana pe 2 fire, spre amuzamentul bovinelor din sala si de pe internet. Un asemenea om ar trebui scos in suturi din scoala, nu tinut la catedra, e un individ cu creierii facuti praf care habar nu are pe ce lume traieste.