View Single Post
Vechi 02.01.2014, 19:43:58
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Stai linistit ca sursele mele de informare nu sunt nici Pro tv, nici Antena 3 si nici B1. Iar stirile pe care le aud pe acolo stiu sa le trec prin filtrul ratiunii. Da, am o problema ca le permitem ambasadelor diferitelor tari sa ne traga de urechi, indiferent daca avem dreptate sau gresim. Da, am o problema cu felul in care noi acceptam directive de la FMI si BM. Da, am o problema cu felul in care se dicteaza politica la nivel mondial. Dar pana la existenta unor dovezi reale si concrete (nu ma astept sa iasa cineva la televizor si sa spuna asta) cum ca ar exista o conspiratie anticrestina (nu spun ca nu este posibil, dar una este sa fii rezervat si alta este sa iei de bun orice chestie conspirationista) eu raman rezervat. Nu sunt, in schimb, absolut deloc rezervat atunci cand spun ca exista o conspiratie de manipulare a umanitatii si de inrobire prin consumism, dependenta si indoctrinare. Dar asta se face pentru bani si putere. Inca. Conspiratia anticrestina este proprie perioadei de sfarsit.

Nu spun ca nu sunt de acord. Dar sensul discutiei era altul si se referea la faptul ca cipul ar fi sau nu semnul fiarei din Apocalipsa.
Ca cineva protesteaza impotriva cipului pentru ca acesta ii incalca libertarea este o alta discutie si pot sa accept si sa respect asta. Dar cand o ducem in zona teologica este altceva.
Intotdeauna a fost o conspiratie anticrestina. De aia exista draci, ca sa conspire. Acum, daca eu citesc ca SUA lucreaza cu celelalte state musulmane pentru coordonarea rebelilor din Siria, si chiar le ofera ajutor substantial, ma gandesc ca ar putea sa le spuna ca e rau sa omori oameni nevinovati, mai ales crestini, si mai ales sistematic. La fel peste tot in lume, ma gandesc ca ar putea sa ne spuna cei care ne conduc ca nu suntem persoane de categoria a doua, ca nu ni se poate cere sa renuntam la libertatea noastra de gandire sau exprimare doar pentru ca unii fac infarct cand aud pomenindu-se numele lui Iisus, dar ca toti ceilalti au dreptul sa ne calce in picioare credinta in numele aceleiasi libertati de exprimare. Poate daca s-ar intampla asta nu s-ar gandi nici "conspiratiofilii " ca exista o mafie anticrestina la nivel global.

Eu aici am vorbit strict de libertate. Fiecare poate face orice legaturi doreste intre libertatea individului in lume si crestinism. Eu cred ca este o mare legatura. Dar nu am vorbit niciodata despre apocalipsa sau fiara sau semne.