View Single Post
Vechi 22.12.2013, 20:17:24
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Si ca sa incheiem oarecum toata acesta polemica pe tema regimului comunist din Romania , asa cum a fost el cu bune si rele:

-tot ce am prezentat s-a bazat pe cifre si date concrete, si pe discutiile purtate cu oameni care au trait si muncit in RSR, oameni de o cinste si corectitudine exemplara (de exemplul ceferistii), si care nu pot fi banuiti de rea-intentie;
-prin ce am prezentat nu am urmarit a creea nostalgii fata de aceea perioada, ci de a o prezenta-o asa cum a fost, si aceea perioada facand parte din istoria Romaniei;
-in nici o situatie nu am cautat a impune parerea mea unor colegi de forum, si nici nu am recurs la jigniri sau invective. Din pacate unii colegi nu au inteles lucrul asta, luand o parere contrara fata de a lor ca pe un atacat la persoana.
-asa cum alti colegi probabil nu-si vor schimba opiniile, nici eu nu-mi schimb parerile asa de des si sunt consecvent.

In fine, istoria va judeca si ce a fost bine si ce a fost rau atunci, iar Nicolae Ceausescu sunt convins ca pana la urma va aveea parte de o judecata dreapta, din partea poporului roman si a istoriei, iar aceea mascarada de "proces" va fi uitata de generatiile viitoare.