View Single Post
Vechi 20.12.2013, 18:27:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Pur si simplu Ortodoxia nu e compatibila cu numarul de om al carui semn este 666, predecesorul pecetii antihristice. Iar tu vrei sa ma convingi ca este compatibila. Nu e frumos. Rad copiii de tine.
In ortodoxie nu estea conceptul de "numar de om al carui semn este 666".
Adica nu are vreo interpretare anume, doar la neoprotestanti de unde ati preluat voi.

Acum, succes in a demonstra ca ortodoxia e compatibila cu importurile de invatatura neoprotestanta.

Citat:
Nici cu internetul nu trebuie exagerat. Te folosesti tu de el, nu el de tine. Stie lumea ce scrii. Ei, bine, atunci scrii pe internet ceea ce-ti asumi. Dar internetul nu te insoteste ca un document. Spuneai ca poti sa lasi acasa documentele. Bravos! Ca sa iei amenda?
Sa vedem legea care spune ca trebuie sa cari pasaportul cu cip dupa tine.
Nu exista asa o lege?
Atunci e ca si Internetul, nu esti obligat sa-l cari dupa tine.
Ca sa nu mai zic ca in pasaport nu scrii ce gandesti, asa cum scrii pe Internet.
Deci un vot negativ in plus, pentru internet vizavi de dreptul la intimitate.

Nici vizavi de buletin nu cred ca exista o astfel de lege, daca exista te rog sa o indici.

Citat:
Undeva am gasit o postare a ta care m-a incantat. De ce nu-ti mentii pozitia? Spuneai acolo despre sfatul diavolilor si despre prigoana asupra credintei care se manifesta acum intr-o forma diferita in comparatie cu perioada comunista, prin ademenirea omului spre a-L pune pe Dumnezeu pe locul doi. De fapt, cred ca spunea asta si parintele Calciu. De ce nu aprofundezi ideea? Vrei sa pari mai interesant cand te joci cu vorbele ca un copil nazdravan?
Oricat as aprofunda-o, la dogmele cipofobe tot nu ajung.

Citat:
Vrei sa ma umpli si pe mine de pace si de bucurie?
Pai lasa sectarismele si ajungi si la asta, singurica.

Last edited by AlinB; 20.12.2013 at 18:29:31.