View Single Post
Vechi 20.12.2013, 13:03:23
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Participarea la dezlegari fara post si rugaciune nu intotdeauna aduce schimbari ,doar Hristos a spus : "Acest fel de demon iese cu post si rugaciune "
Sa fim la rugaciune si duminica in sfanta biserica deci.
Dragostea e cel mai bun medicament... De cele mai multe ori, cel "bolnav" nu se poate vindeca singur (nici nu stie cum!!!), ci e nevoie sa fie inconjurat de multa bunavointa si dragoste din partea cuiva din jur. Sa ne amintim de sutasul care s-a infatisat Mantuitorului, pentru vindecarea slugii sale. Sa ne amintim de toti cei care Il rugau pe Mantuitor: "Venind, ii vei vindeca!" Sa ne amintim, peste timp, de rugaciunea desfranatei, pentru femeia careia tocmai ii murise copilul, si cum Dumnezeu s-a indurat si l-a inviat. Sa ne amintim de rugaciunile parintilor pentru copii, de rugaciunile preotilor pentru mantuirea celor rataciti, de mijlocirea sfintilor pentru cei ce se roaga, chiar daca nu sunt dintre cei mai curatiti de patimi... Tocmai aceste "dovezi" speciale de dragoste, pot inmuia sufletele inrobite de puterea diavolului, si intoarcerea pe calea cea dreapta. Cum am putea sa asteptam de la cei "bolnavi" sa gandeasca sanatos? E adevarat ca o parte dintre cei vindecati de lepra, nu au venit sa multumeasca, dar care e diferenta intre ei si noi? Suntem cumva mai buni? Nici cea mai vaga idee nu avem de cate ori nu ne-a "vindecat" Dumnezeu de multe feluri de boli, dar am trecut nepasatori peste toate? Imi amintesc de tineretea mea, cand biata mama mergea prin nameti si viscol multi kilometri, la manastire, sa faca preotii pentru mine sf. maslu, in timp ce eu traiam intr-o amorteala sora cu inconstienta si cu suflarea mortii in ceafa... Si daca m-am vindecat in mod cu totul miraculos, cand nimeni nu se mai astepta, L-am descoperit peste noapte pe Dumnezeu? Mi-au trebuit ani multi sa le asez cap la cap si sa incep sa inteleg... Cu ce ne deranjeaza pe noi ca X sau Y nu stie sa multumeasca pentru "vindecare"? Cunoaste Dumnezeu sufletele lor si are multa rabdare... Noi suntem cei rai, fiindca suntem tentati sa negociem mila lui Dumnezeu!...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)

Last edited by Mosh-Neagu; 20.12.2013 at 13:36:14.
Reply With Quote